Letní minitábory pro rodiče s dětmi 2016

Turnus tábora Termín Cena Místo Obsazenost Přihláška 
Minitábor 1 17. - 23.7.2016 od 2900 Kč Hotel Hrazany 99 % Přihlásit se
Minitábor 2 31.7. - 6.8.2016 od 3300 Kč Hotel Černá bouda 98 % Přihlásit se
Minitábor 3 14. - 20.8.2016 od 2900 Kč Hotel Hrazany 99 % Přihlásit se
* v případě obsazenosti 99% je kapacita tábora téměř plná. Po vyplnění on-line přihlášky vám přihlášení potvrdíme osobním emailem.

Přihláška na Minitábor pro rodiče s dětmi 2016 - elektronická

(kliknutím na přihlášku budete přesměrováni na webové stránky Kazimírky - organizace provozující Letnici)

Vzpomínáte na své dětství, kdy jste jezdili letní tábory a rádi byste se tak trochu vrátili, a nebo chcete strávit čas se svými dětmi a užili si společnou dovolenou?.... Tak právě pro vás je tu Minitábor pro rodiče s dětmi.

Pobyt s programem je určen především rodičům,malým dětem, předškolním dětem či mladším školním. Samozřejmě mohou jet i starší sourozenci. Běžně s námi jezdí děti od narození cca do 11 let.
Letni_tabor_pro_rodice_s_detmi_96 Letni_tabor_pro_rodice_s_detmi_1_18 Letni_tabor_pro_rodice_s_detmi_1_16 Letni_tabor_pro_rodice_s_detmi_47
 

Ubytování a ceny

Relax & wellness Hotel Hrazany u Slapské přehrady Horský Hotel Černá bouda *** v Krkonoších (1 260 m n.m.)
minitabor_pro_rodice_s_detmi_04 cerna_hora_04
  • Dospělý a děti od 10 let … 3 400 Kč
  • Děti 2 – 10 let … 2 900 Kč
  • Děti 0 - 2 roky (do 2.narozenin) ... zdarma* *bez nároku na stravu a lůžko
  • Dospělý a děti od 10 let … 3 800 Kč
  • Děti 2 – 10 let … 3 300 Kč
  • Děti 0 - 2 roky (do 2.narozenin) ... zdarma* *bez nároku na stravu a lůžko
Více o ubytování v Hrazany Více o ubytování v Hotelu Černá bouda
V ceně je zahrnuto ubytování, strava 5x denně + pitný režim, program, tvořivé dílny (Minitábor 1 a 3 i cvičení pro dospělé).

Komu je minitábor určen

Pobyt s programem je určen především rodičům, malým a předškolním dětem. Samozřejmě mohou jet i starší sourozenci. Na tábory jezdí jak miminka, batolata, tak školáci.

Ubytování a ceny

v nekuřácké restauraci pro děti i dospělé 5x denně + pitný režim. Jídelníček je předem určen nebo je na výběr ze dvou jídel. Snídaně formou švédského stolu, k obědu i večeři teplé jídlo. Strava přizpůsobena dětem. Pro děti i dospělé jsou zahrnuty hlavní jídla i svačiny.

Doprava

individuální. Možnost parkování přímo u hotelu. Příjezd v neděli po 15.hodině (začíná se večeří), v sobotu se končí obědem.
minitabor_pro_rodice_s_detmi_08 minitabor_pro_rodice_s_detmi_06 minitabor_pro_rodice_s_detmi_05

Program:

celotáborová tématická hra, tvořivé dílny, cvičení, říkanky, hry v přírodě, pohádky na dobrou noc, cvičení pro dospělé s hlídáním, večery pro dospělé. Program je dobrovolný. Lze se účastnit jen některých aktivit tábora. Společná část je vymezena dopoledne a v podvečer, a individuální odpoledne. Ve společné části tábora programové vedoucí připravují hry, soutěže, tvoření pro děti. V případě špatného počasí je program uskutečněn v klubovně. Program je připravován pro děti s rodiči. Hlídání dětí je možno využít během cvičení.

Vybavení hotelu a okolí

V závislosti na zvoleném hotelu – venkovní hotelový bazén, minigolf, hřiště, ping-pong, sauna, whirlpool, lanový park, horská turistika, možnost zapůjčení horských kol a terénních koloběžek. Viz.níže. Orientační režim dne (změna vyhrazena):
7:50 Protažení/rozvička
8:00 Snídaně
9:30 - 11:30 Zábavné hry a aktivity v přírodě aneb Celotáborová hra
12:00 Oběd, polední klid, individuální program
16:30 - 17:30 Cvičení(pro Minitábor 1 a 3)
18:00 Večeře
19:00 Večerníček
19:00 - 19:30 Tvořivé dílny
21:00 Program pro dospělé (zcela dobrovolný)
pozn. barevně jsou označeny aktivity, které připravují programová vedoucí nebo cvičitelka.
minitabor_pro_rodice_s_detmi_07 minitabor_pro_rodice_s_detmi_13 Letni_tabor_pro_rodice_s_detmi_72
Minitábor nabízí možnost posílení jedinečného vztahu mezi dítětem a rodičem. Veškeré hry a soutěže přispívají k budování sebevědomí, vůle a samostatnosti vašeho dítěte. Při společné činnosti můžete poznat své dítě ve zcela nových situacích, můžete s ním prožít radostné i napínavé chvíle kouzelného světa dětských her. <hr/ >

Relax & wellness Hotel Hrazany

Hotel ( GPS 49.7318725N, 14.3950708E) se nachází na konci obce Hrazany, u historického Oppida a Slapské přehrady. Hrazany u obce Radíč, Sedlčany.

60 km od Prahy, 10 km od Sedlčan, 85 km od Písku, 30 km od Benešova

V hotelu se nachází nekuřácká restaurace, bar s kulečníkem, konferenční místnost (slouží pouze pro naše účely cvičení a dětské herny). Součástí areálu je venkovní bazén, minigolf, PIT-PAT, terasa s grilem, skluzavka a houpačky, ping-pong, hřiště. Přímo v hotelu je také možnost využít místní whirpool, nebo parní či infra saunu.

minitabor_pro_rodice_s_detmi_03 minitabor_vyrivka Letni_tabor_pro_rodice_s_detmi_1_17

Ubytování:

Dvoulůžkový pokoj – v pokoji dvě lůžka a vlastní sociální zařízení, sprcha. Čtyřlůžkový pokoj – dva pokoje, v jednom dvě lůžka, v druhém rozkládací pohovka, vlastní soc. zařízení a sprcha.
minitabor_pokoj minitabor_restaurace Letni_tabor_pro_rodice_s_detmi_16
<hr/ >

Horský Hotel Černá bouda ***

Hotel pro minitábor se nachází v Jánských Lázních na úplném vrcholku Černé Hory ve výšce až 1260 m n. m. v jedinečné přírodě Krkonošského národního parku. Je obklopen lesy a horskými loukami s krásným výhledem na Sněžku.

150 km od Prahy, 75 km od Hradce Králové, 110 km od Liberce, 65 km od Jičína

Kapacita tábora: 10 rodin Doprava: individuální, parkování přímo u hotelu
Cerna_hora_07 Cerna_hora_06 Cerna_hora_13

Ubytování:

Ve dvou až čtyřlůžkových pokojích. Každý pokoj má vlastní sociální zařízení, TV se satelitem a wifi připojení. Hotel disponuje prostornou nekuřáckou restaurací, konferenčním salonkem sloužící pouze našemu táboru, vybavenou dětskou hernou a pro dospělé účastníky večerním barem s posezením.
Cerna_hora_12 Cerna_hora_02 Cerna_hora_14
Hotel se nachází ve vzdálenosti 150 km od Prahy a i přes svou vysokohorskou polohu je v letních měsících dostupný osobním autem s parkováním na parkovišti před hotelem. Dostupný je také kabinkovou lanovkou z Jánských lázní, jejíž horní stanice se nachází 900 metrů od hotelu.
Cerna_hora_05 Cerna_hora_04
K aktivnímu vyžití nad rámec programu slouží venkovní dětské hřiště, oplocené hřiště na míčové hry. V hotelu je možnost zapůjčení horských kol a terénních koloběžek. Bohatá příroda Krkonošského národního parku a historické lázeňské město Jánské lázně nabízí nespočetné množství výletů a nezapomenutelných zážitků.
Cerna_hora_09 Cerna_hora_10 Cerna_hora_01