Vánoční fotoateliér

Focení dětí a rodin nejen s vánoční tématikou

v termínu 6.12. od 9 do 18 hod.vanocni_fotky_rekvi

Chcete udělat radost sobě a nebo svým blízkým pod stromeček. Zveme Vás na improvizovaný fotoateliér do Letnice. Focení probíhá v herně s profesionální fotografkou Mgr.art Barbarou Kubáiovou. S Barbarou spolupracujeme již řadu let, má vždy připravené nové hand made dekorace a fotky vždy potěší.

Balíčky:Balíček S - série 3 fotografií, cca 30 min. focení - 550 Kč

Balíček M - série 6 fotografií, cca 30 min. focení  - 1000 Kč

Rezervace fotoateliéru

Platba: převodem na účet 2600485872/2010 (specifický symbol 360, do poznámky fotoateliér a jméno) nebo v hotovosti na recepci (každý den 11.30 - 18 hod.). Platbu je třeba provést co nejdříve po objednání.

vanocni_fotky-3 vanocni_fotky-2 vanocni_fotky_rekvi-5 vanocni_fotky-9
vanocni_fotky-8 vanocni_fotky-6 vanocni_fotky-1 vanocni_fotky-4

Ceník

Cena zahrnuje počet upravených fotek dle zvoleného balíčku. Fotky jsou ve vysokém rozlišení, vybrané fotky v originální velikosti budou  uloženy na serveru odkud si je budete moci stáhnout. 

Balíček S - série 3 fotografií, cca 30 min. focení - 550 Kč

Balíček M - série 6 fotografií, cca 30 min. focení  - 1000 Kč

Storno podmínky: v případě stornování objednaného focení si účtujeme 50% storno poplatek v případě neomluvení nebo zrušení do 2 dnů před konáním focení, děkujeme za pochopení.

NĚCO NAVÍC

Tématický pozdrav, pohled nebo přání ze zhotovených fotografií - zdarma ke všem foto balíčkům.  (Vánoční, Velikonoční, Valentýn,..).

Fotografka - Mgr. art Barbara Kubániová

barbara_kubaniova

Vystudovala fotografii na Fakultě umění v Košicích a na Akademii Krásných umění v Krakově. Zaměřuje se na focení rodin, miminek, dětí, maminek s bříškem, tatínků.

Kromě rodinného fotografování nabízí také fotografování reportážní (firemní akce, svatby, plesy, křtiny, rodinné oslavy a veškeré další událostí). Více na webových stránkách www.fotodrobecek.cz