Zimní minitábor pro rodiče s dětmi 2021

Turnus Termín Místo konání Obsazenost*
1.turnus 20.2. - 26.2.2021 Hotel Žalý 60%
2.turnus 28.2. - 6.3.2021 Horský hotel 90%
3.turnus 6.3. - 12.3.2021 Horský hotel 70%

Ubytování 

Hotel Žalý v Krkonoších Horský hotel v Krkonoších
Hotel Žalý
V ceně pobytu v Hotelu Žalý je zahrnuto ubytování, polopenze (obědy je možné dokoupit na místě 120 Kč/dospělý, 75 Kč/dítě), program, materiál, animátoři. V ceně pobytu v Horském hotelu je zahrnuto ubytování, plná penze + svačiny, program, materiál, animátoři.

Zimní pobyt s programem je určen rodinám především s předškolními dětmi. Samozřejmě jezdí miminka, batolata i starší sourozenci. Pobytů se účastní, jak celé rodiny, tak samotné maminky s dětmi, vyjímkou nejsou ani tatínkové s dětmi či prarodiče.

Máte rádi zimu a hlavně sníh na horách, pojeďte si užít pravé zimní radovánky se svými dětmi. Tábor se koná v hotelu Žalý a v Horském hotelu, v Krkonoších. Poloha hotelu 1000 m.n.m a okolní sjezdovky  každoročně slibují  ideální zimní podmínky

zimni_tabor_pro_rodice_s_detmi_09 zimni_tabor_pro_rodice_s_detmi_20 zimni_tabor_pro_rodice_s_detmi_11

Doprava individuální. Parkování je možné přímo u hotelu Žalý. U Horského hotelu je třeba zaparkovat na centrálním parkovišti pod lanovkou.

Program:  tematické hry pro  děti  na sněhu i v klubovně,  společný  připravený  program, bobování, tvořivé dílničky.

Podrobné informace o zimních minitáborech 2021

Tábor je koncipován s individuální a společnou částí. Dopolední program je individuální (můžete jít např. s dětmi lyžovat do nedalekého střediska, sáňkovat, nebo můžete využít hernu).  Dopoledne mohou rodiče využít také hlídání dětí a jít si třeba zalyžovat, do sauny v Žalým, na běžky.

Odpoledne je pro rodiče s dětmi připraven tematický program většinou venku na sněhu. Po večeři je pro děti přichystaná tvořivá dílnička či jiný společný program. Den dětem zakončí promítání večerníčku na dobrou noc. Program je dobrovolný, lze se účastnit jen některých aktivit.

 Rodiče mohou využít lyžování, zatímco o děti se starají vedoucí.

Pokud děti neumí lyžovat je možno využít místní dětské lyžařské školy (doporučujeme se dopředu domluvit, na místě již školičky bývají plné) .

zimni_tabor_pro_rodice_s_detmi_02 zimni_tabor_pro_rodice_s_detmi_18 zimni_tabor_pro_rodice_s_detmi_24 zimni_tabor_pro_rodice_s_detmi_23

ZÁBAVU A POBYT NA HORÁCH SI UŽÍVÁME ZA KAŽDÉHO POČASÍ