Vánoční fotoateliér

Focení dětí a rodin nejen s vánoční tematikou

v termínu 12. 10. a 13. 10.vanocni_fotky_rekvi

Chcete udělat radost sobě anebo svým blízkým pod stromeček? Zveme Vás na improvizovaný fotoateliér do Letnice. Focení probíhá v herně s profesionální fotografkou Mgr. art Barbarou Tutkovou. S Barbarou spolupracujeme již řadu let, má vždy připravené nové hand made dekorace a fotky vždy potěší.

Balíčky:

S (small): série 3 ks fotografií, 20 min focení, 700 Kč

M (medium): série 6 ks fotografií, 30 min focení, 1.300 Kč

L (large): série 9 ks fotografií, 30 min focení, 1.800 Kč 

Rezervace fotoateliéru

vanocni_fotky-3 vanocni_fotky-2 vanocni_fotky_rekvi-5 vanocni_fotky-9
vanocni_fotky-8 vanocni_fotky-6 vanocni_fotky-1 vanocni_fotky-4

Ceník

Cena zahrnuje počet upravených fotografií dle Vašeho výběru v digitální podobě ve vysokém rozlišení + vytištené ve formátu 13x19 cm. Po zaslání náhledu si vyberete fotografie, které si chcete nechat upravit a vytisknout. Vybrané a upravené fotografie v originální velikosti v digitální podobě uloží fotografka na server, odkud si je budete moci stáhnout.

Každá další fotografie 200 Kč.

Poštovné a balné, pokud chcete nechat fotografie zaslat přes zásilkovnu 80 Kč.

Storno podmínky: v případě stornování objednaného focení si účtujeme 50 % storno poplatek v případě neomluvení nebo zrušení do 2 dnů před konáním focení. děkujeme za pochopení.

Kontakt: recepce@klubletnice.cz, tel. 776 270 509 (každý den 9–17 hod.) nebo přímo na recepci v Letnici.

Platba: převodem na účet 2600485872/2010 (specifický symbol 360, do poznámky fotoateliér a jméno) nebo v hotovosti na recepci (každý den 9–17 hod.). Platbu je třeba provést co nejdříve po objednání.

Fotografka – Mgr. art Barbara Tutková
barbara_kubaniova

Vystudovala fotografii na Fakultě umění v Košicích a na Akademii Krásných umění v Krakově. Zaměřuje se na focení rodin, miminek, dětí, maminek s bříškem, tatínků.

Kromě rodinného fotografování nabízí také fotografování reportážní (firemní akce, svatby, plesy, křtiny, rodinné oslavy a veškeré další událostí). Více na webových stránkách www.fotodrobecek.cz.