Mažoretky Letničky

Kdy: úterý 16,00 - 17,00 hodinmazoretky_sympa Pro koho: 1. - 4. třída ZŠ Cena: 1790 Kč Začátek: 4.10.2016 Místo: malá tělocvična základní školy Fryčovický (zadní vchod) Přihláška: na recepci dětského klubu, u trenérky Kapacita: 17 dětí

mazoryNáplň kroužku: Pod pojmem "mažoretky" si téměř každý představí slavnostně oblečená děvčata, která stroze pochodují na dechovou hudbu. Tento neobvyklý sport však prošel velkou změnou a mažoretky tančí náročné, zajímavé sestavy na moderní hudbu v různobarevných kostýmech, soutěží po celé republice.

Dívky si zde mohou najít nové kamarádky, naučí se krásné držení těla, protože na to se v tomto sportu hodně dbá, také lehké základy baletu, ale hlavně zajímavé kousky s hůlkou jako je točení, výhozy, přehozy apod.

Mažoretky jsou zaštítěné a vedené profesionálními Mažoretkami SympA, které mají mnoho skupin a soutěží.

Na trénink budou dívky potřebovat přiléhavé oblečení (legíny, tričko), bílé jarmilky, stažené vlasy do culíku, pití a hlavně dobrou náladu.

Hůlku vám doporučí přímo trenérka (objednává se podle délky ruky od podpaží k prstům). Během roku je třeba počítat s víkendovým soutředěním, půjčovným za kostým. Dívky v 2.pololetí se zúčastní vystoupení.

Lekce v 2.pololetí probíhají od února do května 2017 v těchto dnech:

Únor

7.2. - volno prádzniny

14.2. - Lekce 1.

21.2. - Lekce 2.

28.2. - Lekce 3.

Březen

7.3. - Lekce 4.

14.3. - volno

21.3. - Lekce 5.

28.3. - Lekce 6.

Duben

4.4. - Lekce 7.

11.4. - odpadá

18.4. - Lekce 8.

25.4. - Lekce 9.

Květen

2.5. - Lekce 10.

9.5. - Lekce 11.

16.5. - Lekce 12. (náhrada)

Každé pololetí má vždy 12 lekcí bez ohledu na jejich rušení či posouvání. V případě nemoci trenérky, či jiné školní akce může být hodina zrušena. Následně je přesunuta na další týden a lekce se tak o týden posouvají. Žádná z hodin tak není zrušena bez náhrady. Rozpis lekcí je online - tedy aktualizován ihned po zrušení lekce. Náhradní lekce jsou tedy ihned zahrnuty do rozpisu. Měsíc prosinec je určen převážně pro vystoupení. Lekce tak můžou být posunuty z důvodu školních akademií či besídek. Mažoretky, mají sraz u vchodu do malé tělocvičny. Dívky, které jsou v družině, si vyzvedáme přímo tam. Kurzovné je nutné uhradit převodem na účet nejpozději do 31.2.2017  VEŠKERÉ DŮLEŽITÉ INFORMACE K LEKCÍM, VYBAVENÍ A OBLEČENÍ