Divadélko kouzelné malování s čarováním

sobota 14.2. od 16 hod.

divadelko_2015-4
 divadelko_2015-5
Kouzelnické divadelní představení profesora Zlomtužky pobaví nejen děti, ale i dospělé. Na profesorově plátně začnou obrázky ožívat, nebo naopak mizet.
Mistr malování profesor Zlomtužka Vás během svého působivého představení zasvětí do umění čar a kouzel. Na profesorově malířském plátně se však budou dít prapodivné věci. Namalované čáry najednou začnou mizet, měnit svůj tvar a na některých z nich se dokonce vytvoří uzle. Namalované obrázky rázem ožívají a vyskakují z plátna. Není to fantastické? Děti se budou moci pokusit tak uhodnout, co vlastně profesor na své plátno kreslí. Pro děti cca od 2 let. Divadélko je dlouhé 60 minut.
Vstupné 50 Kč/osoba. divadelko_2015-6Místo konání: Komunitní centrum Tesco v Obchodním centru Letňany Před vchodem do komunitního centra Vás vyzvedne pracovník z Letnice. Vstup se nachází v chodbě s WC a přebalovacím koutkem, naproti pokladnám Tesca. Vzhledem k omezené kapacitě komunitního centra je třeba si místo rezervovat emailem na info@klubletnice.cz, telefonicky 266 711 672 nebo přímo na recepci každý den 13 - 18 hod. Vstupné se hradí před konáním divadla převodem na účet nebo na recepci.