Letní pobytové tábory

pro děti 5 - 15 let 

Turnus Termín Místo Cena
1. turnus 1.7. - 13.7.2021 RZ Střela, západní Čechy 5790 Kč
2.turnus 14.7. - 26.7.2021 RZ Lažánky, jižní Čechy 5790 Kč
3.turnus 26.7. - 7.8.2021 RZ Lažánky, jižní Čechy 5690 Kč

Tábor je určen pro děti od 5 do 15 let. Děti jsou ubytovány v chatkách či srubech, dle táborového střediska. Odjezd je zájezdovými autobusy z Prahy, případně vlastní dopravou. 

V ceně je zahrnuto ubytování, strava 5x denně, pitný režim, doprava zájezdovým autobusem z Prahy a zpět, pestrý táborový program, dohled zdravotníka, vyškolené vedoucí.

Covid-19

V případě nařízení vlády (zrušení zotavovacích akcí, uzavření ubytovacího zařízení) se přihlášeným platby vracejí v plné výši. V případě onemocnění se postupuje podle všeobecných podmínek. Pro tyto případy je možné si při přihlašování sjednat pojištění storna.

Program

Pro děti je připraven celodenní program od rána do večera. Samozřejmostí je i osobní volno na odpočinek. Dopoledne probíhají tématické workshopy jako je sport, tanec, zálesáctví, youtuber nebo kreativní tvoření. Na začátku i během tábora si děti společně se svými vedoucími skládají program workshopů. Mohou je tedy během tábora střídat a nebo se věnovat jen jednomu. 
Po poledním klidu je pro děti připravena celotáborová hra, oddílová klání, soutěže, koupání, hry na hřišti nebo v lese. Celý program je pečlivě připravován před táborem. 
Večer jsou pro děti připraveny oblíbené diskotéky se světelnými efekty, táborák s opékáním buřtů, SuperDance, Miss, Superstar nebo xFactor. 

Přihlášky a podrobné informace najdete na webových stránkách táborů Kazimírka.