Letní dětské tábory 2023

pro děti 5–15 let 

Turnus Termín Místo Obsazenost
1. turnus 1. 7. – 12. 7. 2023 RZ Střela, západní Čechy 95 %
2. turnus 15. 7. – 26. 7. 2023 RZ Lažánky, jižní Čechy obsazeno – náhradníci
3. turnus 26. 7. – 6. 8. 2023 RZ Lažánky, jižní Čechy 2 místa pro slečny

 

Tábor je určen pro děti od 5 do 15 let. Děti jsou ubytovány v chatkách či srubech, dle táborového střediska. Odjezd je zájezdovými autobusy z Prahy, případně vlastní dopravou. 

V ceně je zahrnuto ubytování, strava 5x denně, pitný režim, doprava zájezdovým autobusem z Prahy a zpět, pestrý táborový program, dohled zdravotníka, vyškolené vedoucí.

Program

Pro děti je připraven celodenní program od rána do večera. Samozřejmostí je i osobní volno na odpočinek. Dopoledne probíhají tématické workshopy jako je sport, tanec, zálesáctví, youtuber nebo kreativní tvoření. Na začátku i během tábora si děti společně se svými vedoucími skládají program workshopů. Mohou je tedy během tábora střídat a nebo se věnovat jen jednomu. 
Po poledním klidu je pro děti připravena celotáborová hra, oddílová klání, soutěže, koupání, hry na hřišti nebo v lese. Celý program je pečlivě připravován před táborem. 
Večer jsou pro děti připraveny oblíbené diskotéky se světelnými efekty, táborák s opékáním buřtů, SuperDance, Miss, Superstar nebo xFactor. 

Přihlášky a podrobné informace najdete na webových stránkách táborů Kazimírka.