První dny a týdny ve škole

čtvrtek 22. 6. 2023, 17:00–19:00

Jak svému dítěti usnadnit vstup do nové životní etapy, zvládnout toto období bez strachu a stresu, podporovat nadšení a být oporou. Jaké nástrahy můžou čekat na malého školáka a jeho rodinu, jak jim předcházet a čelit.

REZERVACE

Vstupné 100 Kč.
Vzhledem k omezené kapacitě je nutné si místo rezervovat.

Při zrušení aktivit zaplacenou částku nevracíme, můžete si ji však převést na jinou aktivitu v Letnici. Pokud na aktivitu nemůžete dorazit a zaplacenou částku chcete převést, kontaktujte nás e-mailem (telefonicky). Částku můžeme převést na vybranou stejnou aktivitu nebo ji v daném roce můžete použít na jakoukoliv jinou.

Jana Dlabolová

Jana pochází z Prahy. Vystudovala VŠ obor sociální práce v Ostravě a VŠ obor speciální pedagogika v Praze. Řadu let pracovala v zařízení Klokánek a věnovala se lektorské činnosti. Od roku 2017 působí v ZŠ Navis jako školní speciální pedagožka a metodička prevence. Baví ji účastnit se vzdělávacích programů, ve kterých čerpá inspiraci pro svoji práci. Je součástí pracovní skupiny Rovné příležitosti MAP Říčansko a formativního vzdělávání.
Ráda chodí do přírody, běhá, čte a kreativně tvoří. Je vdaná a má 2 děti. S rodinou ráda tráví čas v přírodě a poznáváním české země. Rádi společně hrají společenské hry, tvoří a sportují.
Školu vnímá jako klíčovou oblast pro rozvoj člověka, proto má mimo jiné nabízet bezpečné prostředí, pevné hodnoty a respektující přístup. Líbí se jí heslo: aby děti do školy chodily rády.

 

Projekt je realizován s finanční podporou hlavního města Prahy.

 

 

 

Aktivity projektu Podporujeme rodiny jsou podpořeny z dotačního programu Rodina.