Divadélko: O Rukavičce

PONDĚLÍ 19. 2. 2024 od 10:00

 

Představení jsou vhodná převážně pro školkové děti. Možné i pro děti od 2 let, které vydrží pohádku sledovat. Během divadélka je možnost si dát kávu, čaj. Vzhledem k omezené kapacitě herny je třeba si místo rezervovat. Divadélka jsou určena pro děti společně s rodičem (dospělým doprovodem). Děti nemohou být na divadélku samy.

Vstupné 80 Kč/každá osoba

Rezervace divadélka

Divadlo Úsměv uvede:
O rukavičce

Kašpárek v lese ztratí rukavičku. Najdou ji zvířátka a nastěhují se do teplé rukavičky. Objeví je kamarád medvěd. Kašpárek ztracenou rukavičku nechce, protože zvířátkům je v rukavičce teplíčko. 

Rezervace možná také: e-mailem na recepce@klubletnice.cz, telefonicky 776 270 509 (každý den 9–17 hod.) nebo přímo v Letnici.

Platba: převodem na účet 2600485872/2010 (specifický symbol 342, do poznámky divadélko a jméno) nebo v hotovosti na recepci (každý den 9–17 hod.). Platbu je třeba provést co nejdříve po objednání, max do 5 dnů.

Při zrušení aktivit zaplacenou částku nevracíme, můžete si ji však převést na jinou aktivitu v Letnici. Pokud na aktivitu nemůžete dorazit a zaplacenou částku chcete převést, kontaktujte nás e-mailem (telefonicky). Částku můžeme převést na vybranou stejnou aktivitu nebo ji v daném roce můžete použít na jakoukoliv jinou.