Jak sladit rodinu a práci

16. 12. 2024 9:00–11:00

Cílem workshopu je poskytnout účastníkům prostor k diskusi a sdílení zkušeností s tématem sladění rodinného a pracovního života. Workshop nabídne psychologickou podporu, rady a praktické techniky pro nalezení rovnováhy mezi osobním a pracovním životem. Účastníci si odnesou nové nápady, jak efektivněji organizovat svůj čas a jak zvládat stres, který vyplývá z nároků na obou frontách.

REZERVACE

Vstupné 100 Kč.
Vzhledem k omezené kapacitě je nutné si místo rezervovat.

Při zrušení aktivit zaplacenou částku nevracíme, můžete si ji však převést na jinou aktivitu v Letnici. Pokud na aktivitu nemůžete dorazit a zaplacenou částku chcete převést, kontaktujte nás e-mailem (telefonicky). Částku můžeme převést na vybranou stejnou aktivitu nebo ji v daném roce můžete použít na jakoukoliv jinou.

PhDr. Hana Salačová Svobodová, MBA

Očima mi prošlo už přes tisíce životopisů a osobně jsem mluvila se stovkami kandidátů na obsazované pozice. Ráda se s vámi o své zkušenosti podělím. S chutí vám pomohu s otázkami, jak mezi konkurenty při hledání nového místa, třeba při návratu z RD, zazářit. Více o mně najdete na LinkedIn, na webu UmeniDelatZmeny.cz anebo HappinessManagement.cz.

 

Většinu nákladů na realizaci semináře a úhradu lektora hradíme ze získané dotace od MPSV a MHMP.

 

Projekt je realizován s finanční podporou hlavního města Prahy.

 

 

 

Aktivity projektu Podporujeme rodiny jsou podpořeny z dotačního programu Rodina.